E-bike kopen? Hier moet je op letten!

Een elektrische fiets kopen is niet iets wat je even tussendoor doet. Het is een flinke investering, dus je wil wel zeker dat je de beste e-bike koopt. Er zijn heel wat dingen waar je op moet letten. Wil je bijvoorbeeld een voormotor of een middenmotor? Hoe vaak ga je hem gebruiken, welke extra’s wil je hebben? En wat is je budget? Geen zorgen, wij helpen je kiezen! 

Wil je alle tips lezen? Hier kun je ze gratis downloaden!

Stappenplan e-bike kopen

Stap 1: wat wil je?

Allereerst moet je weten wat je wil. Dat klinkt logisch, maar er zijn wat zaken om voor jezelf op een rijtje te zetten. Wat voor soort motor wil je bijvoorbeeld? Hoeveel kilometer fiets je doorgaans in een week. Fiets je veel door de duinen of juist door de stad? En natuurlijk: hoeveel wil je uitgeven?

Stap 2: ga je oriënteren

Het equivalent van voor de etalageruit staan, zeg maar. Druk je neus tegen het venster en kijk gewoon naar binnen, maar dan online. Vergelijk merken, kijk wat anderen zeggen, lees eens een uitgebreide test.

Stap 3: naar de winkel

Geen zorgen, niet om meteen te kopen. Maar wel om nu écht je neus tegen het venster te drukken (of gewoon door de deur te stappen, natuurlijk). Wat hebben ze staan? Kan je een proefritje maken? Hebben ze fietsen die je online hebt gezien, en wat kosten ze? Hier kan je ook alvast wat vragen stellen, bijvoorbeeld over de accu of de onderhoudsservice en garantie. Misschien krijg je zelfs wel korting!

Stap 4: slaap er een nachtje over

Geen haast. Een elektrische fiets is een grote investering, er is niemand die je dwingt meteen de portemonnee te trekken. Prik op je gemak door de verkooppraatjes heen en laat je vooral niet verleiden door acties die de dag erna toevallig afgelopen zijn. Jij bent de baas!

Stap 5: terug naar de winkel

En vergeet dit keer je pinpas niet. Het is tijd om een e-bike te kopen!

Stap 6…

… is misschien wel de belangrijkste. Die sturen we je natuurlijk graag toe. Ga je een e-bike kopen? Vul op deze pagina je e-mailadres in, dan krijg je meteen het volledige onderzoek toegestuurd.

Koopadvies elektris...
 
Notifications
Clear all

Koopadvies elektrische fiets

Status
Onderwerpen
Reacties
Weergaven
Users
Datum 
1
53
dnfsdd853
johncrew
5 dagen geleden
5 dagen geleden
0
0
dnfsdd852
dec 02
dec 02
0
0
dnfsdd851
dec 01
dec 01
1
1,803
Kjeld van Dijk
motorhan
mei 30, 20
mei 30, 20
1
1,855
Kjeld van Dijk
Driveline1961
jan 15, 20
jan 15, 20
0
2,364
Kjeld van Dijk
mei 02, 19
mei 02, 19
© Copyright 2022, E-bike platform