Elektrische fiets met lage instap

Ben je niet zo goed ter been? Of vind je een hoge instap gewoon wat lastig of misschien zelfs een beetje eng? Met een elektrische fiets met lage instap is de barrière om lekker een blokje om te gaan voor iedereen doorbroken! De elektrische fiets met lage instap is dankzij de makkelijke opstapmogelijkheid namelijk enorm praktisch.

Een extra omlaag gebogen frame

Je kunt een elektrische fiets met lage instap herkennen aan de extra omlaag gebogen, dikke framebuis. De instap van de fiets is zelfs nog lager dan die van een damesfiets, vaak zelfs zo laag als de hoogte van de stoep. Maak je je zorgen dat zo’n fiets er misschien wat gek uitziet? Dat hoeft absoluut niet! Je hebt de fietsen met lage instap in allerlei kleuren en in allerlei uitvoeringen, zodat het met de styling wel goed zit. Zodoende zien veel fietsen er modern uit.

Veiligheid voorop!

Bang voor fietsen in druk verkeer? Bang om niet met je voeten bij de weg te kunnen? Of vind je opstappen met een hoog frame eng? Welke reden je ook hebt om een beetje onzeker te zijn, met een elektrische fiets met lage instap hoeft dat niet meer. Een elektrische fiets met lage instap is niet alleen handig bij het opstappen of afstappen, het is ook nog eens een veilig gevoel dat je snel weer met beide benen op de grond staat, als dat plotseling nodig mocht zijn.

Elektrische seniorenfiets

Deze e-bikes zijn in principe ontworpen voor mensen die moeite hebben met knie- of heupbewegingen. De extra lage instap zorgt ervoor dat zij gemakkelijk op en af kunnen stappen. Omdat deze klachten vooral bij ouderen voorkomen, wordt de elektrische fiets met lage instap ook wel eens een elektrische seniorenfiets genoemd. De jongere generatie vindt het vaak echter ook geen enkel probleem om voor een elektrische fiets met lage instap te kiezen. Zij kijken vooral naar de voordelen en laten zich niet tegenhouden door stigma! Zeker omdat je een fiets met lage instap vrijwel niet kan onderscheiden van een normale damesfiets. Mede hierdoor maken een groot aantal merken tegenwoordig e-bikes met een lage instap.

Andere eigenschappen van de e-bike met lage instap

Vaak beschikken elektrische fietsen met lage instap ook over een dichte kettingkast en versnellingen in de naaf. Hierdoor is de fiets zeer onderhoudsvriendelijk. Binnen de e-bikes met lage instap zijn er verschillende soorten motoren en accu’s te onderscheiden. Er zijn fietsen met een middenmotor, voorwielmotor en achterwielmotor. Het is maar net wat jij fijn vindt! Veel elektrische fietsen met een lage instap bieden je een rechte zithouding; het ergonomische frame zorgt ervoor dat je comfortabel zit. Voor extra comfort kun je verder nog denken aan ergonomische handvatten en een gelzadel.

Ook geschikt voor het vervoeren van kinderen

Ook wanneer je een kinderzitje op de fiets wilt plaatsen, kan een e-bike met lage instap uitkomst bieden. Zoals gezegd kun je namelijk sneller met je voeten bij de grond komen. Hierdoor fiets je een stuk veiliger. Daarbij komt nog dat heren niet allerlei rare capriolen hoeven uit te halen om op en af te kunnen stappen.

Koopadvies elektris...
 
Meldingen
Alles wissen

Koopadvies elektrische fiets

Pagina 1 / 2
Status
Onderwerpen
Reacties
Bekeken
Gebruikers
Datum 
0
0
dnfsdd8a37
mrt 28
mrt 28
0
0
dnfsdd8a35
mrt 24
mrt 24
0
0
dnfsdd8a34
mrt 23
mrt 23
0
0
dnfsdd8a5
feb 15
feb 15
0
0
dnfsadd81
feb 14
feb 14
0
0
dnfsdd8a4
feb 13
feb 13
1
68
dnfsdd853
johncrew
jan 22
jan 22
0
30
dnfsdd852
dec 02
dec 02
0
33
dnfsdd851
dec 01
dec 01
1
2,739
Kjeld van Dijk
motorhan
mei 30, 20
mei 30, 20
Pagina 1 / 2
© Copyright 2022, E-bike platform